Joanna Bernholts

Svåra beslut att fatta

Halloj! Var ett tag sedan nu som jag lade upp något här. Jag har inte haft tid, eller lust eller inspiration. Men jag skall göra ett nytt försök att bättra på mig, framför allt för min egen skull då jag tycker att det är väldigt kul att gå tillbaka i tiden och läsa sånt som man skrivit. Som en dagbok ungefär men som mest handlar om mitt största intresse löpningen (och lite annat förstås).
Jag har stora planer för träningsåret 2019 och har redan anmält mig till flera lopp, och gjort upp träningsplan osv. 
För att bygga upp träningsmotivationen har jag, som många andra, införskaffat nya träningskläder och skor. 
Löparskor för utomhusbruk (typ landsväg) köpte jag ett par New Balance i höstas som jag skrev om här på bloggen.
Nu var det dags för ett par nya skor att använda på gymmet.
Där vill jag ha ett par löparskor som inte har alldeles för mycket dämpning utan skall även fungera när jag kör annan typ av träning, tex styrketräning. 
Jag beställde ett par Nike runallday från sportshopen för 499:- och ett par Asics RoadHawk FF2 från sportamore för 839:-. 
Jag har alltid älskat asics men tänker jag efter så är det bara gel nimbus av alla deras skomodeller som passar mig som löpare. Dock tycker jag att just RoadHawk är en riktigt snygg sko och har länge velat prova. Nu var det dags och jag blev lite besviken. För det första så är det svårt att beställa asics på nätet då storlekarna aldrig stämmer, räkna med att du måste gå upp minst 2 storlekar (så är det för mig i alla fall) och oftast räcker inte 2 storlekar. För det andra var dem alldeles för trubbiga fram för mig och passformen följde inte min fot särskilt väl. Så trots att asicsskon faller mig mer i smaken så valde jag runallday från Nike, skon är absolut inte ful men inte heller skitsnygg dock tycker jag att funktion och passform är viktigast i detta fallet.
Förutom nya skor har jag beställt lite nya toppar, ett par shorts som kommer användas väl i sommar och ett gäng nya strumpor som man väl aldrig kan få för mycket av?
Nu laddar jag upp för en hel helg på jobbet och önskar att lördag och söndag ska swisha förbi fortare än kvickt så att det blir måndag och lite ledigt.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas